zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Inbraak in winkel aan de Markt

31 juli 2008

PAPENDRECHT - In de nacht van woensdag 30 juli op donderdag 31 juli is ingebroken in een winkel aan de Markt. Omstreeks 00.40 uur kreeg de politie het inbraakalarm. De daders gooiden een stoeptegel door de ruit en namen binnen diverse elektronica-apparatuur, laptops en wat geld weg. Daarna reden ze weg via de Veerweg. Bij een benzinestation gooiden ze een geldkistje uit de auto. Dankzij een getuige die dit zag, werd het geldkistje door de politie gevonden en zal dit onderzocht worden op sporen door de Unit Forensische Opsporing.

Mogelijk zijn er getuigen van deze inbraak. Indien u iets gezien heeft van de daders,de inbraak of de auto waarin ze reden, dan wordt u verzocht dit te melden bij de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)

Lees meer over:

inbraak veerweg de markt
Deel dit bericht met je vrienden!