Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Getuigen gezocht van zakkenrollerij

7 augustus 2008

PAPENDRECHT – De politie is op zoek naar een echtpaar dat mogelijk getuige zou zijn geweest van een afleidingsmanoeuvre voorafgaand aan zakkenrollerij. Dit gebeurde op donderdagmorgen 7 augustus tussen 10.45 uur en 11.30 uur in een schoenenwinkel op de eerste verdieping van de Meentpassage. Een 69-jarige vrouw uit Papendrecht paste tussen beide tijdstippen een paar laarzen op een bank in het midden van de winkel. De vrouw had haar eigen schoenen aan de kant gezet. Een onbekende vrouw struikelde over de schoenen van de vrouw. De 69-jarige vrouw wilde daarop het paar laarzen betalen aan de kassa waarbij bleek dat de portemonnee niet meer in haar boodschappenkarretje aanwezig was. De vrouw deed aangifte op het politiebureau. Tussen het tijdstip van de diefstal en de aangifte bleek er een aanzienlijk geldbedrag van haar rekening te zijn afgeschreven.

De politie beschikt over een beperkt signalement van de vrouw die struikelde:
- Tussen de 20-30 jaar
- Donker kort loshangend haar
- Lichtgetint

Naast de vrouw was er op dat moment nog een echtpaar in de winkel aan het passen. Zij hebben naar alle waarschijnlijkheid eveneens tussen beide tijdstippen ook schoenen afgerekend en zijn mogelijk getuige geweest van de afleidingsmanoeuvre.
De politie wil graag in contact komen met dit echtpaar. Herkent u dit verhaal en bent u rond dezelfde tijd in de winkel geweest? De politie is ook op zoek naar mogelijke andere getuigen die iets hebben gezien. Heeft u meer informatie rondom de zakkenrollerij? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

meentpassage zakkenrollers
Deel dit bericht met je vrienden!