Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht wint Han Matena Bokaal

11 augustus 2008

De zondagvoetballers van VV Papendrecht hebben de 2e editie van de Han Matenabokaal gewonnen. Zondag-eersteklasser Unitas werd in een aantrekkelijke finale verslagen met 6-3 en zodoende profiteerde de ploeg optimaal van het thuisvoordeel. Voor Papendrecht scoorden Bas Verhoeven, twee maal Robert Jan de Vos, Geert Bakker, Kenneth Klaverweide en Patrick de Klerk. VV Papendrecht bereikte moeizaam de finale met een 3-2 overwinning op zaterdag-eersteklasser Nieuw-Lekkerland.

De eindstand is als volgt:
1. Papendrecht zo., 2. Unitas, 3. Nieuwerkerk, 4. Nieuw- Lekkerland, 5. Schelluinen, 6. Papendrecht za., 7. Sliedrecht en 8. Drechtstreek.

Lees meer over:

vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!