zondag 20 juni 2021

Alles over Papendrecht

Hersteld Hervormde Gemeente koopt voormalige Roomse Kerk

13 augustus 2008

PAPENDRECHT - De Hersteld Hervormde Gemeente Papendrecht heeft de voormalige Roomse Kerk aan de Veerdam 10 aangekocht. Het gebouw was tot voor kort in gebruik van de Jehovah's Getuigen en tot april 1965 was het gebouw in gebruik van de Rooms-Katholieke Parochie.

Omdat er nog het nodige verbouwd moet worden, is er flink wat geld nodig. Op zaterdag 8 november wordt er daarom een grote muziek-en zangavond georganiseerd in de Bethlehemkerk aan Van der Palmstraat 3. De toegang is gratis, maar de collecte is in zijn geheel bestemd voor de Hersteld Hervormde Gemeente Papendrecht.
Medewerking wordt verleend door het Schouws Jeugdorkest, Lennert Knops op het orgel en Maria Knops op de harp.

Deel dit bericht met je vrienden!