woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek wint eerste bekerduel

25 augustus 2008
In het eerste bekerduel tegen het evenals Drechtstreek gepromoveerde Vuren won Drechtstreek zaterdag met 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Beide ploegen speelden met een vernieuwde groep spelers en al was Drechtstreek iets sterker, tot scoren kwam het niet.
In het begin van de tweede helft kwam de na een ernstige armblessure teruggekeerde keeper Marco Bogaard even onder druk te staan na vier hoekschoppen op rij maar na een kwartier spelen zorgde Jan Abaisa toch voor 1-0.
De jonge debutant Paul Roos maakte in de selectie van coach Jan Kroos een goede eerste indruk. De bij Drechtstreek terug gekeerde Thijs van der Voort moest door een armblessure het veld vroegtijdig verlaten.

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!