Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Aanhoudingen na diefstal en overspuiten scooter

25 augustus 2008

PAPENDRECHT – De politie heeft op maandagmiddag 25 augustus twee jongens van 14 en 15 jaar uit Papendrecht aangehouden in het Oostpolderpark ter hoogte van de ijsclub. De twee bleken na controle op een gestolen scooter te rijden. Op het politiebureau bleek de 14-jarige samen met een 13-jarige vriendje uit Papendrecht de scooter gestolen te hebben. Dit deden ze afgelopen zaterdagavond in de omgeving van de Wilgenhof. De 13-jarige werd daarop ook op het politiebureau in Gorinchem verhoord.

De 15-jarige aangehouden verdachte verklaarde alleen op de scooter gereden te hebben. Samen met vrienden werd de scooter overgespoten in het park. Dit werd gemeld aan de politie waardoor agenten de jongeren op het spoor kwam toen ze poolshoogte namen. Na verhoor werden de ouders van de drie jongeren in kennis gesteld en mochten ze naar huis. De scooter is in beslaggenomen en gaat terug naar de rechtmatige eigenaar. De politie onderzoekt wie nog meer hebben deelgenomen aan de overspuitwerkzaamheden.

Lees meer over:

scooter Oostpolderpark
Deel dit bericht met je vrienden!