Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Aangehouden na wilde achtervolging

26 augustus 2008

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van maandag 25 augustus op dinsdag 26 augustus een 28-jarige man uit Papendrecht aangehouden na een achtervolging. Surveillerende agenten wilden de automobilist op de Kennedylaan (richting B. Keijzerweg) controleren maar hij keerde en ging er met hoge snelheid vandoor richting de Willem Dreeslaan.

Er volgde een achtervolging door diverse straten waarbij de bestuurder geen richting aangaf en verkeersgevaarlijk rijgedrag vertoonde. Uiteindelijk kon hij worden gestopt op de Willem Dreeslaan. De 28-jarige bleek cocaïne bij zich te hebben. Deze harddrug werd in beslaggenomen. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor werd hij heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!