Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Rabobank en Wielercomité Papendrecht verlengen contract

27 augustus 2008

Dinsdagmiddag 26 augustus vond er een feestelijke bijeenkomst plaats in het kantoor van de Rabobank in Papendrecht.

Corrie Zwaan – Matena en Michel Zegelaar hebben namens de Stichting Wielercomité Papendrecht het nieuwe contract met de Rabobank Drechtsteden Midden-Noord getekend. Lex van der Hoek – directeur Bedrijven – vertegenwoordigde de Rabobank. Hiermee is de eerder dit jaar besproken verlenging van de sponsorovereenkomst tot en met de 58ste Wielerronde van Papendrecht in 2011 geformaliseerd.

“De Wielerronde is één van de sportieve hoogtepunten die Papendrecht heeft. Er zijn de laatste jaren geweldige rondes verreden, daar kan Stichting Wielercomité Papendrecht trots op zijn. Wij trekken de succesvolle sponsoring van de landelijke wielersport door naar het lokale evenement. Dit past perfect bij ons imago als marktleider in de Nederlandse financiële wereld. Daarom gaan we de komende 3 jaar door met de hoofdsponsoring van dit jaarlijkse ééndagsevenement”, legde directeur Bedrijven Van der Hoek uit.

“De Stichting Wielercomité Papendrecht is zeer verguld met de verlenging van het contract als hoofdsponsor door de Rabobank Drechtsteden Midden-Noord. Het contract symboliseert de lokale betrokkenheid van de Rabobank”, sprak Michel Zegelaar vol enthousiasme.
 
De 56ste Wielerronde van Papendrecht wordt volgend jaar verreden op zaterdag 6 juni.

Zie ook:
Rabobank en wielercomité tekenen sponsorcontract (23 mei 2005)

Deel dit bericht met je vrienden!