Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Gepakt na misbruik van 112 nummer

27 augustus 2008

PAPENDRECHT – Een 18-jarige jongen uit Harderwijk is door politieagenten aangehouden wegens misbruik van het alarmnummer 112. Dit gebeurde op dinsdagavond 26 augustus 2008 omstreeks 23.45 uur. Er was enige keren naar de meldkamer gebeld met allerlei meldingen. Zo zou er in de buurt van een bouwmarkt aan de Burgemeester Keijzerweg een steekpartij zijn geweest. Voor alle zekerheid gingen politieagenten een kijkje nemen. Ze hoorden stemmen van jeugd in het nabij gelegen park.

Van twee kanten sloten agenten de jeugd in. Toen de meldkamer het nummer belde van de 112 meldingen ging er een ringtone af en lichtte een GSM in de duisternis op. Daarop hielden de agenten de 18-jarige eigenaar aan. Hij is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Lees meer over:

burgemeester keijzerweg
Deel dit bericht met je vrienden!