maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Motormuizen maken een mooie tocht door de Alblasserwaard

4 september 2008

PAPENDRECHT- Burgemeester de Bruin gaf donderdagmiddag 4 september het officiële startsein voor vertrek. Ongeveer 55 motormuizen vertrokken vanaf de Eilandstraat. De toertocht is uitgestippeld over mooie, rustige wegen in onze eigen regio.

De totale afstand van de tocht is ongeveer 140 km en met het geschatte tempo (rustig genietend van het uitzicht) zal de rijtijd ca. 3 uur bedragen. Onderweg is een geschikte locatie uitgezocht om het achterwerk te ontzien en aan te sterken voor de terugreis. Op 4 september tussen 12:00 en 12:30 uur wordt bij de verkeersschool aan de Kazernestraat verzameld voor een broodje en een sterke bak koffie en uiterlijk om 13:00 uur wordt er vertrokken. Rond 17:00 uur hoopt de stoet weer terug te zijn in Papendrecht.

Foto: Kees Andriesse
 

Deel dit bericht met je vrienden!