donderdag 27 januari 2022

Alles over Papendrecht

Crea-club zoekt vrijwilligers

5 september 2008

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval is op zoek naar vrijwilligers voor de Crea-club. Deze club vindt plaats op de woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op het programma staan veelal knutsel-activiteiten die de kinderen mee naar huis nemen. We zoeken mensen die creatief zijn en goed met kinderen kunnen werken. Heeft U tijd en zin om hier aan mee te werken ? Het seizoen start ( bij voldoende vrijwilligers ) weer op woensdag 17 september a.s. Aanmelden kan bij jeugdcentrum Interval (Frank de Boer) op telefoonnummer 078-6150993. Voor meer info over Interval kan men kijken op de website van het centrum ; www.papendrecht.nl/interval .

Deel dit bericht met je vrienden!