zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Remises troef in eerste schaakronde

5 september 2008In de eerste speelronde bij schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam zijn vijf van de elf partijen in remise geëindigd.
Van de groep kanshebbers op de clubtitel kwam alleen Magnus Soeverein tot winst, ten koste van Teus Punt. Er waren ook overwinningen voor Wim Goossens, Wim Roodnat, Jack de Ruijter, Léjanne van de Beukel en Pieter de Bruin.


Ook de jeugd is aan het seizoen begonnen. Zoals gebruikelijk kregen de jeugdleden eerst een half uur les, waarna de eerste partij voor de najaarscompetitie werd gespeeld. Voor de jeugdtrainingen zijn nog enkele plaatsen open. Kinderen kunnen enkele avonden proefdraaien, elke dinsdag vanaf kwart voor zeven in het Denksportcentrum in Papendrecht.


Seniorleden beginnen binnenkort bovendien met het geven van schaaklessen op de Papendrechtse basisscholen Beatrix en 't Kofschip.
Schaakverenging Papendrecht/Alblasserdam viert in 2009 het 50-jarig bestaan. De jubileumcommissie van de fusieclub is begonnen met het bedenken van het programma. De commissie ontbeert nog informatie over de historie van schaakvereniging Alblasserdam. Wie informatie beschikbaar heeft, kan contact opnemen met Louis Kemper, 078-6917900, kantoorkemper@worldonline.nl

Deel dit bericht met je vrienden!