woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Tweede gelijkspel voor VV Drechtstreek

15 september 2008

PAPENDRECHT -  Net als een week eerder slaagde Drechtstreek er niet in om het veldoverwicht om te zetten in een overwinning. Zeker in de eerste helft was het de betere ploeg maar het slaagde er niet in om te scoren. Vanaf de aftrap viel Drechtstreek fel aan maar mede dankzij het uitstekende keeperswerk van doelman Bambacht wilde de eerste goal maar niet vallen. Een keiharde kopbal van de lange Wim-Jelle Vastenhout werd in de 23e minuut schitterend door hem gepareerd. De keren dat de ASH aanvallers voor het Drechtstreek doel kwamen, waren op één hand te tellen en de rust werd bereikt met een 0-0 stand.

Na de rust veranderde er weinig al kwam ASH wat vaker voor het doel van goalie Bogaard. De situatie uit het eerste deel van de wedstrijd herhaalde zich totdat Danny Bijl van ASH in de 57e minuut de 0-1 aantekende uit een scrimmage voor het doel van Marco Bogaard. Geheel tegen de verhouding keek Drechtstreek tegen een achterstand aan. De voorhoede slaagde er maar niet in om de ban te breken. Meer dan tien hoekschoppen konden daar niets aan veranderen totdat Erwin van der Heiden in de 68e minuut met een keihard schot eindelijk de gelijkmaker voor zijn rekening nam. Nog geen twee minuten later knalde Stefan van Groningen net naast en schoot Martijn de Jong ook nog een bal op de paal. Ook het fraaie afstandsschot van Stefan Jonkman ging rakelings over het doel en leverde niet de zo verdiende drie punten op.

Coach Jan Kroos was weliswaar teleurgesteld over de uitslag van zaterdag maar over de inzet van zijn spelers kon hij niet ontevreden zijn.

Na twee gelijke spelen op rij wacht Drechtstreek aanstaande zaterdag – opnieuw in een thuiswedstrijd - de ontmoeting met VVAC dat op het nippertje won van VV Papendrecht.

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!