zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

De Meent in teken van Miljonairs

24 september 2008

PAPENDRECHT - Zaterdag 27 september zal winkelcentrum de Meent in Papendrecht opgevrolijkt worden door het Meent Miljonairs festival. Het gehele centrum zal in het teken staan van luxe en alles wat daarmee te maken heeft.

Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Een kleine greep uit wat er allemaal op het programma staat: Marijke Helwegen organiseert een High Tea. Er is een fotowedstrijd voor de kinderen en de mooiste foto wordt beloond met een Wii spelcomputer uitgereikt door Marijke Helwegen. Er is een wijnproeverij waar 0.05 karaat diamanten gewonnen kunnen worden. Er zullen luxe auto tentoongesteld staan en er is een casino waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Golf-put kampioenschap van Papendrecht
Op een echte puttinggreen op ’t Oude Veer (bij Kooyman Home & Living) kunnen kinderen, jeugdigen en volwassenen uitmaken wie de winnaar wordt van dit leuke golfevenement. Van jong tot oud: Iedereen kan meedoen! Wie neemt de wisselbeker, aangeboden door MenM Events, mee naar huis?

Elke deelnemer steunt met een kleine bijdrage via de Lions Club Alblasserwaard dEgelantier het Wandafonds. Dit fonds, opgericht door Eva Kooyman en met als ambassadeur Leo Beenhakker zet zich in voor een goede medische behandeling van Poolse spastische kinderen.

De hoofdprijzen zijn een golfles voor maximaal 4 personen aangeboden door Crayestein Golf in Dordrecht en een horloge aangeboden door Renée Hassink, juwelier. 

Naast de strijd om het kampioenschap staan er stands met informatie over golfreizen, -banen, -lectuur en -kleding. Ook is het mogelijk om bij de stand van ProSecretary te informeren naar de mogelijkheden om te netwerken met collega’s en relaties op de golfbaan in binnen- of buitenland.

Kom zaterdag a.s. tussen 09.30 en 17.00 uur  en golf mee!

Lees meer over:

meent miljonairsfestival
Deel dit bericht met je vrienden!