dinsdag 2 maart 2021

Alles over Papendrecht

Sfeervol Miljonairsfestival in Papendrecht

29 september 2008

PAPENDRECHT - Zaterdag 27 september stond Papendrecht in het teken van het Meent Miljonairsfestival. Het gehele centrum stond in het teken van luxe en alles wat daarmee te maken had. Zo stonden er fraaie auto's op de Meent die bezichtigd konden worden. Autobedrjf Auto Muller presenteerde samen met autobedrijf Ames een spiksplinternieuwe Audi en een schitterende Mercedes bolide. Ook Marijke van Helwegen was van de partij. Zij verzorgde op grandioze wijze de prijsuitreiking. De sponsoren van het evenement hadden diverse prijzen beschikbaar gesteld die gewonnen konden worden. Mede dankzij het prachtige weer kan er teruggekeken worden op een gezellig, sfeervol en prachtige dag. Golf-put kampioenschappen Op het Oude Veer was een echte puttinggreen aangelegd. Hier hebben ruim 100 deelnemers uitgemaakt wie zich winnaar van dit leuke golfevenement mocht noemen. Bij de jeugd ging de eerste prijs (een golfles voor 4 personen, aangeboden door Crayestein Golf) naar de zesjarige Cynthia Bonsen uit Papendrecht. In de categorie volwassenen waren drie prijswinnaars en moest het lot uitkomst brengen. Uiteindelijk werd de heer E. Bijl uit Papendrecht winnaar van het prachtige, door Renée Hassink juwelier ter beschikking gestelde, horloge. In de winkel van Kooijman Home & Living ontvingen de winnaars uit handen van de voorzitter van de winkeliersvereniging, de heer Peter Brandenburg, de fantastische prijzen en een wisselbeker, beschikbaar gesteld door MenM Events uit Zwijndrecht. Elke deelnemer steunde met een kleine bijdrage via de Lions Club Alblasserwaard dEgelantier het Wandafonds. Dit fonds, opgericht door Eva Kooyman en met als ambassadeur Leo Beenhakker zet zich in voor een goede medische behandeling van Poolse spastische kinderen. Aan het einde van de dag was door de deelnemers voor het Wandafonds € 171,- bij elkaar geput. De organisatoren, Kooijman Home & Living en ProSecretary, kunnen terugkijken op een geslaagd evenement en danken deelnemers en collega-bedrijven uit de Drechtsteden voor hun geweldige medewerking. Volgend jaar zal op ’t Oude Veer in Papendrecht het 2e Golf-putkampioenschap plaatsvinden.

Autoracesimulatie op 't Oude Veer

Een gezellige expositie van Decorette op 't Oude Veer

Roulette met "Meent" fishes.

En een gokje wagen bij het pokeren.

Dixielandmuziek bij mooie auto's

Het golf-put kampioenschap op 't Oude Veer

Een-en-twintigen met Marijke Helwegen

De gelukkige winnares van een Wii spelcomputer

© fotografie: Kees Andriesse en Hans Huisman

Lees meer over:

meent miljonairsfeest
Deel dit bericht met je vrienden!