Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht verliest bij Pelikaan

4 oktober 2008

PAPENDRECHT - Papendrecht speelde op zaterdag 4 oktober 2008 een uitwedstrijd bij Pelikaan. Na een 1-0 ruststand eindigde dit duel in 4 tegen 1 voor de thuisclub. Pelikaan had het beste van het spel en creeerde een aantal goede kansen. De Papendrecht-keeper was telkens de dwarsligger zonder tot het uiterste te moeten gaan. Vlak voor rust kreeg Papendrecht een vrije trap op de rand van de 16.

De snel genomen trap van Wesley Kiel ging rakelings langs. Een lange bal naar voren, van Pelikaan, leidde de 1-0 in. Niet adequaat ingrijpen achterin en een bekeken voorzet op de vrijstaande Dennis van Dongen bracht de 1-0 op het scorebord. In de tweede helft speelde Pelikaan met de wind mee. Pas in de 62e minuut wist Pelikaan weer te scoren. Een corner draaide er direct in, gestrapt door Wesley Neeskens. Papendrecht liet het er niet bij zitten en ging naar voren. In de 66e minuut wist Sfefan van der Meijden de 2-1 te scoren.

Wesley Kiel schoot eerst tegen de onderkant van de lat. Fedja legde daarna de bal gereed voor Stefan. Papendrecht had toen het beste van het spel en kreeg wat kansjes. In de 80e minuut scoorde Pelikaan toch de 3-1. Een afgeslagen bal werd opgevangen door Lerry Overgauw die binnen kon trappen. Het werd in de 90e minuut nog 4 tegen 1. Papendrecht was met veel mensen voor de bal en werd uitgespeeld. Jelle van Buren scoorde voor de Pelikanen. Papendrecht liet een positieve spelopvatting zien en de eerste winstpartij komt er op deze maniet toch snel aan! 

Lees meer over:

VV Pelikaan vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!