woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek laat punten liggen bij WNC

6 oktober 2008

PAPENDRECHT - Bij een stand van 2-0 in de 55ste minuut van de wedstrijd had het er alle schijn van dat Drechtstreek de volle winst binnen zou halen tegen WNC uit Waardenburg. WNC was sterk aan de wedstrijd begonnen. Vooral in het eerste kwartier rolde de ene aanvalsgolf na de andere in de richting van het Drechtstreek doel. Het waren snelle uitbraken waar de verdediging van Drechtstreek de handen vol aan had maar doelpunten bleven uit. Na een half uur spelen lukte het Laurens Maliepaard zelfs om de 1-0 te scoren. Er volgden nog meer goede kansen op het uitbouwen van de voorsprong. Met name een fraaie rush van Paul Roos verdiende een beter lot dan gestopt te worden door WNC doelman Dennnis Westerlaken.

Na de rust bleef Drechtstreek zeker een kwartier lang de betere ploeg. Peter van de Merwe passeerde in de 55ste minuut met een keihard schot diezelfde doelman Westerlaken en tekende de 2-0 aan. En toen ging het helemaal mis. WNC voerde de druk op en counterde er keihard op los. Nog geen vijf minuten na de 2-0 scoorde de uitblinker bij WNC, de fysiek zeer aanwezige Maurice Schopenhouer, zijn eerste doelpunt van de middag met een harde en slim geplaatste kopbal. Het lukte de Drechtstreek defensie daarna nauwelijks nog om de druk van WNC te weerstaan. Schopenhouer slaagde er, op aangeven van de eveneens sterk spelende Jeroen van Wegen,  in om nog twee keer te scoren en bepaalde de eindstand op 2-3. WNC dat in grensrechter Aart Blom een solide twaalfde man in het veld had staan, doet hiermee goede zaken en streeft ook op de ranglijst Drechtstreek voorbij.Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen het Zwijndrechtse Groote Lindt dat op de ranglijst drie punten hoger staat.
 

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!