woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Agressieve mannen aangehouden

9 oktober 2008

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagavond 8 oktober twee mannen van 20 en 21 jaar uit respectievelijk Papendrecht en Dordrecht aangehouden.

Surveillerende agenten werden tijdens de surveillance door een bezorgde burger gewezen op een mogelijke vechtpartij in de Stellingmolen.De dienders namen poolshoogte en trof een groep jongeren. De 21-jarige gedroeg zich zeer agressief tegen een ieder in zijn omgeving. Hij was zichtbaar onder invloed en werd om die reden aangehouden.

Dit moest helaas gepaard gaan met gepast geweld omdat de verdachte tegenwerkte en bedreigingen uitte richting de politie. Hij werd ingesloten in het politiebureau Papendrecht. Vervolgens werd een 20-jarige man uit Papendrecht ook aangehouden. Hij uitte doodsbedreigingen aan het adres van de politie. Bij zijn aanhouding werd hij zeer agressief, vernielde een politiebus en trapte een agent tegen zijn hoofd. Met behulp van het spuiten van pepperspray in de ogen van de jongeman kon hij onder controle worden gebracht.

Beide verdachten werden ingesloten in het cellencomplex aan de Overkampweg in Dordrecht. De 21-jarige verdachte is inmiddels weer vrijgelaten, de ander is in verzekering gesteld.

Lees meer over:

stellingmolen overkampweg
Deel dit bericht met je vrienden!