maandag 17 januari 2022

Alles over Papendrecht

Souverein aan de leiding bij schaakvereniging

16 oktober 2008

PAPENDRECHT - In de strijd om de clubtitel van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam gaat na zes speelronden Magnus Souverein aan de leiding.
Hij wordt gevolgd door Johnny Nap en Wim Goossens. Dat zijn verrassende namen, maar de sterkere clubspelers spelen remise tegen elkaar of ze zijn verhinderd. De topper tussen Meinte Smink en Kees Brinkman eindigde vorige week ook in remise. Souverein profiteerde door van Chris Korteweg te winnen. Een verrassing was de winst van Jack de Ruijter op Diana Gairabekova.
Intussen is ook de eerste ronde gespeeld van de regionale competities. Het eerste team van Papendrecht/Alblasserdam begon sterk met winst bij WSV in Waddinxveen. Het jeugdige tweede team moest verlies incasseren bij favoriet Unilever, terwijl het derde team een verwachte zege behaalde op HZP Schiedam.

Deel dit bericht met je vrienden!