maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Leerlingen De Lage Waard blij met prijs

31 oktober 2008

PAPENDRECHT - Ad van Herk, directeur van Bouwonderneming Stout bv uit Hardinxveld-Giessendam heeft donderdag een geldprijs van 250 euro en een gevulde gereedschapkist overhandigd aan J. Baggerman, docent aan De Lage Waard uit Papendrecht.

Samen met zijn leerlingen van het VMBO had De Lage Waard meegedaan aan de wedstrijd ‘Wie bouwt het mooiste kunstwerk’. De leerlingen hadden hiervoor een originele maquette ontworpen en gebouwd. Deze wedstrijd was uitgeschreven ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van bouwonderneming Stout bv. Een deskundige jury, onder leiding van Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, had De Lage Waard de eervolle derde prijs toegekend.

Lees meer over:

lage waard
Deel dit bericht met je vrienden!