woensdag 28 juli 2021

Alles over Papendrecht

Gewapende overval op tankstation

20 november 2008

PAPENDRECHT - Op donderdag 20 november is aan het begin van de avond een tankstation aan de Burgemeester Keijzerweg overvallen door een man met een vuurwapen. De 19-jarige pompbediende uit Papendrecht was op het moment van de overval alleen aanwezig in het tankstation, toen een donker geklede man met capuchon op binnenkwam en een vuurwapen op hem richtte. Vervolgens eiste de dader geld, wat de geschrokken pompbediende hem overhandigde. De overvaller heeft zich daarop lopend uit de voeten gemaakt.

Een klant die direct na de overval bij het tankstation binnenkwam, heeft het slachtoffer opgevangen. De gewaarschuwde politie heeft in de omgeving gezocht, maar de dader niet aangetroffen. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit bericht met je vrienden!