maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Herstel grondtalud Noordersingel

28 november 2008

PAPENDRECHT - Maandag 8 december wordt gestart met het herstellen van het weggezakte grondtalud langs de Noordersingel. Over een lengte van 40 meter wordt een stalen damwand aangebracht, het weggezakte grondtalud wordt opnieuw in profiel gebracht en het voetpad herstraat.

De werkzaamheden zullen circa één week duren en worden uitgevoerd d oor aannemingsbedrijf Gebr. De Koning uit Papendrecht. De Noordersingel is tijdens uitvoering van de werkzaamheden tussen Noordersingel huisnummer 18 en de P.C. Hooftlaan huisnummer 176 volledig afgesloten. Ook parkeren op dit weggedeelte is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer A.D.A. de Jong, t. 078 – 6418386.

Deel dit bericht met je vrienden!