maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Betonmixer vermorzelt personenauto

8 december 2008

PAPENDRECHT - Op maandagmorgen 8 december heeft op het Nanengat een verkeersongeval tussen een personenauto en een betonmixer plaatsgevonden. De 54-jarige Papendrechter en bestuurder van de betonmolen reed vanaf de rotonde over het Nanengat toen een 19-jarige bestuurder uit Papendrecht hem in een personenauto tegemoet reed. Ten gevolge van de gladheid verloor de 19-jarige man de macht over het stuur en botste frontaal tegen de betonmolen. De auto kwam tot aan de voorruit onder het voertuig waardoor de bestuurder letsel opliep aan gezicht, borst en buik. Hij is naar het Dijkzigtziekenhuis in Rotterdam gebracht. De bestuurder van de betonmolen was erg onder de indruk van het voorval en is door zijn werkgever opgevangen.

foto: Kees Andriesse 

Lees meer over:

ongeval nanengat betonmixer
Deel dit bericht met je vrienden!