dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Magnus Souverein verovert wintertitel schaakclub

5 januari 2009

PAPENDRECHT - De wintertitel bij schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam is gewonnen door Magnus Souverein. Hij speelt aan het eind van het seizoen om de clubtitel tegen de winnaar van de andere periode.Souverein won zijn partij van Koert Timmerman. Meinte Smink moest wegens vakantie verstek laten gaan, waardoor Jo Pattinama de tweede plaats in de periode veroverde door een zege op Wim Roodnat.

De overige uitslagen: Marius de Wit - Kees Brinkman 0,5 - 0,5; Philip Kraaiveld - Gerrit de Jong 1 - 0; Teus Punt - Kees van Tol 0 - 1; Wim Goossens - Léjanne van de Beukel 1 - 0; Louis Kemper - Johnny Nap 0 - 1.

De jeugdspelers hebben na de kerstvakanties de draad weer opgepikt. Ze krijgen op dinsdag trainingen en spelen een onderlinge competitie, waarin Michael Bijkerk aan de leiding gaat. Op vrijdagavond worden extra trainingen gegeven.

Lees meer over:

schaken vereniging
Deel dit bericht met je vrienden!