dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Gastenboek Dorpsbehoud gesloten door acties GeenStijl

8 januari 2009

PAPENDRECHT - Het landelijke bekende en shockerende weblog GeenStijl heeft zelfs aandacht geschonken aan de tv-uitzending van De Rijdende Rechter, waarin het geschil tussen Pieter Dijkstra en Stichting Dorpsbehoud werd behandeld, zie afbeelding onder:

GeenStijl meent Stichting Dorpsbehoud een bejaardensoos te moeten noemen dat onterecht zaken verbiedt. Er wordt opgeroepen om vooral te reageren in het gastenboek van de stichting, wat ook massaal gebeurd is. Inmiddels heeft Dorpsbehoud het gastenboek dan ook leeg gemaakt, zie www.dorpsbehoud-papendrecht.nl. Op het artikel van GeenStijl zelf is liefst 527 keer gereageerd, wat bovengemiddeld is.

Niet alleen is het bericht van GeenStijl erg ongenuanceerd, ook blijkt er een onwaarheid in te staan.
GeenStijl meldt namelijk dat Stichting Dorpsbehoud de Rijdende Rechter had ingeschakeld, terwijl dit Pieter Dijkstra degene was die dit had gedaan...

Lees meer over:

dorpsbehoud rijdende rechter
Deel dit bericht met je vrienden!