dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Schaatspret bij obs De Viermaster

9 januari 2009

PAPENDRECHT - Terwijl overal in Nederland toer- en molentochten werden gereden verzamelden alle leerlingen van obs De Viermaster zich op woensdag 7 januari op hun eigen schaatsbaan naast de school. Er scheen een heerlijk zonnetje en de kinderen, maar ook de ouders die waren gekomen om te helpen hebben zich prima vermaakt.  Sommige kinderen stonden wat onwennig op de schaats, terwijl anderen wedstrijdjes tegen de juf reden. Voor wie zich niet op schaats waagde waren er sleeën in grote getale aanwezig en het was een sport om met zoveel mogelijk kinderen achter elkaar te sleeën. Voor wie even wilde bijkomen kon zich te goed doen aan koek en zopie. Om 12 uur was het over met schaatspret en was het weer rustig op het ijs.


Slee treintje.

Droog zwemmen op het ijs.

Opwarmen met warm drankje.

Leuker dan les hebben.

 

Lees meer over:

schaatsen viermaster
Deel dit bericht met je vrienden!