zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

GV Olympia Papendrecht zoekt enthousiaste gymleiding

12 januari 2009

PAPENDRECHT - Met ingang van februari / maart 2009 zoeken we voor de woensdagmiddag voor de doelgroep gymnastiek / turnen meisjes (groepen 5 t/m 8) een train(st)er / gymnastiekleiding, die zelfstandig les kan geven aan recreatie gymgroepen.

Om zelfstandig les te mogen geven aan onze recreatie gymgroepen moet je in het bezit zijn van een C-Licentie KNGU/ diploma niveau 3 KNGU.  Ook met een (sport)opleiding ALO (akte MO-P, MDGO-SB (CIOS/ROC) of PABO (+ appl. BO groep 1-8) kan het diploma niveau 3 van de KNGU worden aangevraagd.

Vind jij het een uitdaging om jouw kennis van gymnastiek over te brengen op kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar, dan hebben wij nu een uitgelezen mogelijkheid daarvoor.  Voor de gymnastiekleiding hebben we een vrijwilligersovereenkomst beschreven met de voorwaarden.  Deze vrijwilligersovereenkomst regelt tevens  een redelijke onkostenvergoeding voor de uren dat u les geeft.

Heeft U belangstelling en wilt U meer weten, mail of bel dan naar Anne-marie Peterzen Tel: 078-6415505 of mail : anne-marie.peterzen@hetnet.nl

Lees meer over:

gymnastiek turnen
Deel dit bericht met je vrienden!