dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Verdachten overvallen opgepakt

12 januari 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft op zaterdag 10 januari een 15-jarige jongen en een 19-jarige man uit Papendrecht in hun woning aangehouden voor hun betrokkenheid bij een reeks overvallen.

De twee worden verdacht van de overvallen op tankstations in Sliedrecht en Papendrecht in de laatste twee maanden van vorig jaar. De politie riep na de overvallen getuigen op zich te melden, plaatste stoepborden met getuigenoproepen en kon op basis van verklaringen, buurtonderzoek en camerabeelden de twee verdachten aanhouden. De politie onderzoekt hun aandeel in andere overvallen die eind vorig jaar plaatsvonden en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
 

Lees meer over:

tankstation overvallen
Deel dit bericht met je vrienden!