woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden nieuwe bomen en groen Ketelweg

15 januari 2009

PAPENDRECHT - Vanaf 19 januari 2009 wordt gedurende ongeveer vier weken gewerkt aan de Ketelweg. In het kader van revitalisering wordt nieuwe beplanting aangebracht, onder meer op locaties waar in het verleden ook bomen stonden. Daarnaast worden de bermen deels voorzien van vooral lage heesters. De groenstrook tussen het fietspad in de rijbaan wordt met gras ingezaaid.

Voorafgaand aan de werkzaamheden worden bomen gesnoeid om de nieuwe beplanting zo optimaal mogelijke groeiomstandigheden te geven. Overlast voor verkeer wordt zoveel mogelijk voorkomen. Desondanks kunnen verkeersdeelnemers enige hinder ondervinden. Hiervoor vragen de medewerkers begrip en medewerking in de situatie.

Lees meer over:

ketelweg revitalisering
Deel dit bericht met je vrienden!