dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Back to the disco party steunt opnieuw goed doel

19 januari 2009

PAPENDRECHT - Drie maal per jaar organiseren Michel Zegelaar en Edwin van Drimmelen in de kantine van PKC/LukassenBoer een gezellige soosavond onder de naam ‘’Let’s Go Back to the Disco Party’’ met muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90.

Vorig jaar hebben zij al een gedeelte van de omzet van deze avonden geschonken aan de stichting ‘’Spieren voor Spieren’’. Dit jaar hebben zij wederom een goed doel willen steunen en hebben dan ook gekozen voor het ‘’Fonds Gehandicaptensport’’. Zij hebben zaterdag 17 januari jl. voor de wedstrijd van PKC/LukassenBoer – Koog Zaandijk een cheque t.w.v. € 750,- overhandigd aan Ronald Gougon (acties derden & fondsenwervende projecten serviceclubs ed.).

Saskia de Graaf is bij de uitreiking ook aanwezig geweest in haar rol als ambassadrice van het G-Korfbal en het Fonds Gehandicaptensport binnen het KNKV.

Lees meer over:

pkc lukassen boer
Deel dit bericht met je vrienden!