dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Bewoners het huis uit voor brand in kelderbox

19 januari 2009

PAPENDRECHT - Een brand in de kelderbox van hun flat in de Jozef Israëlsstraat op zondagmiddag 18 januari heeft er voor gezorgd dat de bewoners van de eerste verdieping hun huis uit moesten. Er was sprake van een flinke rookontwikkeling onder de woningen, reden voor de politie om de woningen op de eerste etage te ontruimen.

De brand bleek te zijn ontstaan in het gezamenlijke halletje, waar behalve twee banken, rollen vloerbedekking en een kastje stonden. De brandweer had het vuur snel onder controle, zodat de bewoners na een uur al weer hun huis in konden. De afdeling UFO van de politie onderzoekt de zaak.

Foto: Sjoerd de Vos

Lees meer over:

jozef israelstraat
Deel dit bericht met je vrienden!