woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

De Nationale Echobon kado van het jaar 2008

20 januari 2009

PAPENDRECHT - In de laatste maanden van het jaar heeft de Nederlandse consument De Nationale Echobon tot officiële ‘Kado van het Jaar 2008’ gekozen. Een cadeau vol verwachting, zo is gebleken. De Nationale Echobon geeft recht op 2D/3D/4D pretecho’s in heel Nederland en mogelijk binnenkort ook daarbuiten.

De oprichtster en bedenker van De Nationale Echobon, de Papendrechtse Marga Rietveld, beleefde haar vuurdoop in het KRO-televisieprogramma Dragons’ Den, gepresenteerd door Jort Kelder. In dit programma konden startende ondernemers een investeringskapitaal winnen met een origineel concept of idee.

Annemarie van Gaal, mediaondernemer en investeerder in onder andere Rusland, zag wel heil in De Nationale Echobon. Waar de heren investeerders afhaakten, investeerde zij € 50.000 in het bedrijf tegen 20% belangen in de onderneming. Dit lijkt zich door de verkiezing van Kado van het Jaar 2008 nu al uit te betalen. 

De Nationale Echobon bleef onder andere de Wii Fit en de YourGift Wine & Dine voor. Meer informatie: www.echobon.nl

Zie ook:

Lees meer over:

echobon consument kro
Deel dit bericht met je vrienden!