woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Parkeergarage Overtoom na de zomer opgeleverd

27 januari 2009

PAPENDRECHT - De bouw van de parkeergarage Overtoom is in volle gang.

De begane grondvloer is gestort en momenteel wordt de prefab bovenbouw geplaatst. In februari start het metselwerk. Naar verwachting kan de garage – bij weinig winterstagnatie - na de zomer van 2009 worden opgeleverd. Dit betekent dat er in het centrum 134 openbare parkeerplaatsen bij komen.

Tegelijk met de parkeergarage wordt de oplevering verwacht van enkele winkels en woningen. Daarin is ook begrepen de verhuizing van supermarkt Lidl van het Erasmusplein naar de Overtoom.

Het afgelopen jaar liep de bouw van de parkeergarage vertraging op doordat trillingen bij de heiwerkzaamheden scheurvorming in enkele nabijgelegen panden veroorzaakten. Het werk moest daardoor enkele malen langdurig worden gestaakt.

Lees meer over:

parkeergarage overtoom
Deel dit bericht met je vrienden!