dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

VVHP naambord gestolen

28 januari 2009

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht zit in zak en as. In juli 2008 is het nieuwe terrein geopend en steeds weer zijn er vervelende bijkomstigheden. Ondanks een afrastering en een groot hek komen er steeds mensen op het terrein die er niet horen.

Nu is op dinsdag 27 januari het VVHP HONDENDOME naambord met paal gestolen. Bovendien is geprobeerd om 1 van de lantaarnpalen te slopen. Het moet tussen 11.00 's ochtends en 15.30 's middags gebeurd zijn.

Voorzitster Anja Smit: "De VVHP wil hierbij een oproep doen, niemand heeft iets aan dat bord, de vereniging is maar klein en worden zo steeds weer op onnodige kosten gejaagd, we hopen dan ook hierbij als iemand het bord heeft het terug te brengen daar waar het hoort.

Waarom moet er aan andermans spullen gekomen worden, alleen maar uit ballorigheid, of is het misschien stoer-doenerij? Het bestuur en sommige leden hebben een vermoeden en hebben inmiddels aangifte gedaan. Heeft U informatie laat het ons dan weten, tel 06 - 12 38 94 30."

Deel dit bericht met je vrienden!