woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Reporters gezocht

30 januari 2009

PAPENDRECHT - Voor de derde editie van de Intervalkrant VETgedrukt is Jeugdcentrum Interval op zoek naar jongeren die het leuk vinden om hier aan mee te werken. VETgedrukt is een krant voor en door jongeren die als een extra editie huis aan huis verspreid wordt in de Klaroen.

Na de kennismaking en het bepalen van de onderwerpen die in de krant gaan komen, gaan de jongeren aan de slag om informatie te verzamelen en interviews af te nemen.

We starten vanaf week 12 en de krant moet ongeveer half juni klaar zijn. Lijkt het je leuk om mee te doen en heb je wel ideeën over leuke onderwerpen? Neem dan snel contact op met Interval 078-6150993 (vragen naar Hannelore) of mail naar h.vhamburg@papendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!