dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Boeken en speelgoedmarkt in Oranje Nassauschool groot succes

3 februari 2009

PAPENDRECHT - De Oranje-Nassauschool in Papendrecht heeft zaterdag 31 januari jl. een boeken- en speelgoedbeurs georganiseerd. Vanaf 13.30 uur was het een drukte van jewelste in de grote hal. Volwassenen en kinderen namen een kijkje bij alle uitgestalde boeken en al het speelgoed onder het genot van een kop koffie, een beker siroop en wat lekkers.

Daarnaast lieten zij zich graag informeren over de school bij de desbetreffende stand, deden een gooi naar de leeftijd van alle leden van de ouderraad en probeerden een hoeveelheid knikkers in een pot te raden om mee te dingen naar diverse prijzen.

Kinderen konden tevens genieten van een springkussen en leverden hun kleurplaat in, in de hoop de hoofdprijs binnen te halen die op de open dag van de school op maandag 9 februari a.s. uitgereikt zal worden.

De opbrengst van de markt bedroeg € 680,49 en zal gebruikt worden om iets leuks aan te schaffen voor de leerlingen.

Naast bijgaande foto zijn andere foto’s te zien op www.oranje-nassauschool.net

Lees meer over:

Oranje-Nassauschool
Deel dit bericht met je vrienden!