dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Opsporing verzocht levert zeven tips inbraak juwelier

5 februari 2009

PAPENDRECHT - Het programma Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdagavond heeft de politie in de zaak van een inbraak op juwelier Smit 7 tips opgeleverd.De tips, waaronder een aantal zeer waardevolle, worden meegenomen in het onderzoek en volledig onderzocht. Over de aard van de tips kan de politie nog geen mededelingen doen.

In het programma werden camerabeelden getoond van de overvallers en foto's van een aantal gestolen juwelen. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.politie.nl/zuid-holland-zuid (persberichten) en de website van het programma: www.opsporingverzocht.nl.

Mocht u naar aanleiding hiervan meer informatie hebben die de politie kan helpen in het onderzoek, neemt u dan contact op met de recherche op telefoonnummer: 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

opsporing verzocht
Deel dit bericht met je vrienden!