donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe openbare verlichting Wilgendonk

5 februari 2009

PAPENDRECHT - De armaturen op de doorgaande wegen in de wijk Wilgendonk zijn aan vervanging toe. Daarom wordt deze week gestart met vervanging van de oude door nieuwe armaturen. De werkzaamheden kunnen enige hinder veroorzaken voor weggebruikers.

Omdat de gemeente milieubewust te werk gaat, is gekozen voor armaturen die minder energie gebruiken dan de huidige armaturen. De armaturen zijn verder zelfdimmend in uren dat er weinig verkeer is. Natuurlijk blijft de veiligheid gewaarborgd. Bovendien maakt de nieuwe techniek het mogelijk witte verlichting toe te passen en dat komt kleurherkenning door verkeersdeelnemers ten goede.

Lees meer over:

gemeente wilgendonk
Deel dit bericht met je vrienden!