woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Businessclub VV Papendrecht bezoekt Feyenoord

5 februari 2009

PAPENDRECHT - Op woensdag 4 februari 2009 werd het jaarlijkse uitje van de Businessclub van VV Papendrecht georganiseerd. Deze keer gingen 34 van de 51 businessclubleden mee naar de wedstrijd Feyenoord - Sparta in de Kuip. 

Voor de wedstrijd kreeg men een uitgebreide rondleiding door het beveiligsbedrijf Sport & Event Security, het nieuwste lid van de businessclub. Het bedrijf regelt sinds jaar en dag op een zeer professionele wijze de beveiliging in en rond het stadion van Feyenoord. Maar ook andere evenementen zoals de Bavaria City Racing en CHIO Rotterdam worden door dit bedrijf beveiligd.

Jan Verweij (inwoner van Papendrecht) gaf als directeur een interessante presentatie aan de businessclubleden. Zo gaf hij aan dat bij een wedstrijd als deze liefst 350 mensen worden ingezet om de veiligheid te bewaken. Bij een risocowedstrijd zoals Feyenoord tegen Ajax worden er zelfs 700 mensen ingezet.

Na een gezellige maar verder vrij matige wedstrijd won Feyenoord nipt met 1-0, dus de supporters hadden weer een keer wat te juichen in het slechtste seizoen ooit. Ook Jan Verweij was content: "De komende weken is er waarschijnlijk een stuk minder spanning onder de supporters, de rust is voorlopig weergekeerd en dus hebben we minder incidenten te vrezen!"

Papendrechtse ondernemers die zijn geïnteresseerd in de Businessclub van VV Papendrecht kunnen meer informatie vinden op www.vvpapendrecht.nl. Meer informatie over Sport & Event Security: www.sportandeventsecurity.nl.

Een uitleg in het stadion

De prijzenkast van Feyenoord

Ad Matena (oud-voorzitter) kijkt rond in de controlekamer

Jan Verweij geeft een presentatie over zijn bedrijf

Ton Matena met de andere leden net voor de wedstijd.

Een volle Kuip tijdens de wedstrijd

Deel dit bericht met je vrienden!