dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester De Bruin valt in voor Aboutaleb

5 februari 2009

PAPENDRECHT - Komende zaterdag is het zo ver. Dan komen (in het 1e blok) 110 sportieve Papendrechters in actie voor Sophia. Zij hebben zich als team opgegeven om met spinning geld bijeen te brengen om "het onderzoek naar medicijnen voor kinderen" te steunen.

Het startschot gelost door burgemeester De Bruin van Papendrecht. De nieuwe burgervader van Rotterdam was verhinderd en de organisatie wilde na premier Balkenende in 2008 toch een hoogwaardigheidsbekleder uitnodigen om het eerste spinningblok te openen. Waarom dan De Bruin? Health City Papendrecht fietst zaterdagochtend mee met meer dan honderd deelnemers!

De stichting Sporten voor Sophia zet zich jaarlijks in voor het Sophia kinderziekenhuis te Rotterdam. Elk jaar weer zetten enkele honderden deelnemers van diverse sportscholen uit het hele land, zich in om geld op te halen voor goede doelen binnen het kinderziekenhuis. Om een evenement als dit te organiseren, moet er heel veel geregeld worden. De zaal wordt gehuurd, het licht en geluid moet top zijn, er moet een podium met aankleding komen, T-shirts, bidons, eten drinken, noem maar op. Voor alle onkosten worden sponsors gezocht die deze kosten willen betalen. Zo kan de gehele opbrengst van de deelnemers (minimaal € 45,=) naar de kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis gaan. Mocht u interesse hebben mail naar: info@sportenvoorsophia.nl of bel: 06-10 90 11 11.

Kijk voor meer informatie over Sporten voor Sophia op www.sportenvoorsophia.nl.
 

Lees meer over:

burgemeester de bruin
Deel dit bericht met je vrienden!