dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Al 2867 aanmeldingen voor SMS-alert

13 februari 2009

PAPENDRECHT - Begin januari heeft de burgemeester C.J.M. de Bruin een brief gestuurd met een oproep aan de inwoners van Papendrecht om zich aan te melden voor SMS-alert. De burgemeester is verheugd op de respons van deze actie. Het aantal aanmeldingen is flink gestegen. Al 2867 Papendrechters hebben zich inmiddels aangemeld voor deze service. Papendrecht heeft hiermee een dekking van 9 procent. 
Met SMS-alert is de politie in staat om u per sms zeer actueel te informeren over incidenten die zich in uw omgeving afspelen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een kind dat zoek is of een inbreker die binnen de gemeente is gesignaleerd.

Aanmelden
Zo meldt u zich aan voor SMS-Alert:
Maak het volgende sms-bericht met uw mobiele telefoon: PZHZ gevolgd door uw postcode en uw huisnummer (bijvoorbeeld: PZHZ335IPB22).
Stuur dit bericht naar nummer 8844. Het sms-bericht om u aan te melden, betaalt u zelf. De sms-berichten die naar u verzonden worden, ontvangt u kosteloos.
U ontvangt kort daarna een welkomst-sms van de politie met het bericht dat u bent aangemeld. In hetzelfde bericht staat een wachtwoord.
Met uw eigen mobiele nummer en dit wachtwoord kunt u via de website van de Politie Zuid-Holland Zuid ( uw gegevens raadplegen en wijzigen. Zo kunt u aangeven wanneer u wel en wanneer u geen oproepen van SMS-Alert wilt ontvangen (bijvoorbeeld in de periode dat u met vakantie bent).

Lees meer over:

burgemeester de bruin
Deel dit bericht met je vrienden!