maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

MADD zoekt vrijwilligers

13 februari 2009

PAPENDRECHT - Of het mooier weer zal zijn dan in november moet nog blijken, maar in ieder geval wordt Make A Difference Day voortaan eind maart gehouden in plaats van begin november. Dat betekent dat ook in Papendrecht de vierde editie van MADD plaatsvindt op zaterdag 21 maart.
In 2008 bezorgden maar liefst 314 vrijwilligers samen met professionele organisaties een nog groter aantal Papendrechters een grandioze dag. Enkelen van hen meldden zich na MADD aan als vaste vrijwilliger; anderen bleken bereid plaats te nemen in de werkgroep die de volgende MADD zou organiseren.

Ook voor MADD 2009 worden weer enthousiaste vrijwilligers gezocht. We zoeken mensen van alle leeftijden die zich op 21 maart op een of andere manier willen inzetten voor hun medemens en voor dieren. Binnenkort volgt meer informatie over de activiteiten tijdens MADD 2009, maar aanmelden kan nu al, bij Liesbeth van der Giessen van de gemeente Papendrecht, l.vdgiessen@papendrecht.nl,  tel. 641 89 11.

Lees meer over:

MADD make a difference day
Deel dit bericht met je vrienden!