dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Feestweek, jubileum en afscheid op Beatrixschool

20 februari 2009

Koningin Beatrixschool PapendrechtPAPENDRECHT - De Koningin Beatrixschool beleefde een druk weekje; er was een feestweek met het thema ‘Ridders en Jonkvrouwen’, waarbij de kinderen onder meer een bezoek brachten aan het Muiderslot. Tevens konden ze daar genieten van een roofvogelshow.

Op dinsdag en donderdag werden er workshops gehouden in de klas en op woensdag verzorgde toBe (Stichting Kunstzinnige Vorming uit Dordrecht) muziek, dans en drama op school. Deze activiteiten werden mede gehouden in het kader van het 12,5-jarig jubileum van de school.

Op vrijdag werd er afscheid genomen van groep 4 leerkracht Arie Jongeneel die meer veertig jaar in het onderwijs werkzaam is geweest. Eerst in Dordrecht en vanaf halverwege de jaren zeventig in Papendrecht. Hij werd samen met z'n vrouw in een huifkar opgehaald. De feestweek werd vrijdag afgesloten met een Middeleeuwse maaltijd.

Op de eerste foto staat groep 4 van de afscheid nemende meester Arie Jongeneel. Hij staat rechts op de foto, samen met zijn vrouw.

Meer foto's en informatie: www.kbspapendrecht.nl

feestweek-beatrixschool feestweek-beatrixschool
feestweek-beatrixschool feestweek-beatrixschool
feestweek-beatrixschool feestweek-beatrixschool

Lees meer over:

koningin beatrixschool
Deel dit bericht met je vrienden!