dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Prijsuitreiking creatieve wedstrijd Papendrecht 2020

23 februari 2009

PAPENDRECHT - Op vrijdag 20 februari 2009 reikte burgemeester De Bruin in de Kunstuitleen als voorzitter van de jury een drietal theater- en concertbonnen uit aan de winnaars van de creatieve wedstrijd ‘Papendrecht 2020: Venster naar de toekomst’.
De gemeente Papendrecht vroeg al haar inwoners een beeld van Papendrecht in 2020 te vormen. Hoe zien Papendrechters de toekomst en het dagelijks leven in 2020? Een aantal Papendrechters heeft zijn of haar idee of beeld van de toekomst verwoord in een verhaal, gedicht of kunstwerk. De beste inzendingen werden beloond met: een theater- en concertbon van 150 euro (1e prijs), 100 euro (2e prijs) en 50 euro (3e prijs).

De inzendingen zijn beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit: Dhr. C.J.M. (Kees) de Bruin, burgemeester van Papendrecht (voorzitter jury); Eveline Bergwerf, docente geschiedenis Willem de Zwijger College en schrijfster van kinderboeken; Jorgen Snoep, beheerder Kunstuitleen en kunstenaar en Frans Spaanstra, Culturele Raad en oprichter Taalbureau GoedeStijl.

Ook de gemeente Papendrecht denkt na over de toekomst van Papendrecht. De visie van gemeente Papendrecht voor de toekomst naar 2020 wordt beschreven in de ‘Structuurvisie Papendrecht 2020 - een venster naar de toekomst’. Van donderdag 26 februari tot woensdag 25 maart 2009 ligt deze structuurvisie ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis op maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 19.30 uur.

Foto: Ron Tiben

Deel dit bericht met je vrienden!