dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Jessica Stolk wint als enige Nederlander 2 maal goud in Engeland

23 februari 2009

PAPENDRECHT - Jessica Stolk van Tae Kwondo Club Papendrecht heeft 2 maal goud gewonnen bij de afgelopen zondag (22 februari 2009) gehouden Britisch Masters Open Championship 2009.Bij de Britisch Internationaal waren verschillende landen aanwezig, Nederland, België, Engeland, Korea, Ierland en polen. Jessica Stolk uit Hendrik Ido Ambacht vertegenwoordigde Nederland zij deed dat onder leiding van coach Rakesh Gajadhar.

Jessica vocht haar eerste wedstrijd in de -58kg bij de cadet Female B klasse, en won de partij met 4-0.

De halve finale won ze door een goede voltreffer op het hoofd te geven en eindigde met een zeer mooie score 12 – 6.

Bij de finale partij sloegen de vonken eraf en behaalde ze der eerste gouden plak met 8-2.

Aan het eind van de middag heeft ze ook bij de juniors -59kg gespeeld, dit is eigenlijk voor 14 jaar tot en met 17 jaar en ook hier heeft zij een gouden medaille weten binnen te halen, de partij won ze dan ook overduidelijk met 9 – 2. Jessica Stolk is met haar 13 jaar dan ook een aankomend talent voor Tae Kwondo Club Papendrecht.

Lees meer over:

tae kwondo
Deel dit bericht met je vrienden!