maandag 23 november 2020

Alles over Papendrecht

Man zwaait met pistool

2 maart 2009

PAPENDRECHT – In de nacht van zaterdag op zondag 1 maart werd de politie gebeld door een getuige die had gezien dat een man met een pistool had staan zwaaien. Door het signalement van de verdachte goed door te geven kon de man op de Westeind worden aangehouden. Aangezien er sprake was van het bezit van een vuurwapen trok een politieagent zijn vuurwapen voor zijn eigen veiligheid.

De verdachte, een 25-jarige inwoner van Papendrecht, kon worden aangehouden bij het gemeentehuis. In zijn kleding trof de politie een zogenaamd bolletjespistool aan wat zeer goed voor een vuurwapen door kon gaan. Deze inbeslaggenomen. Na verhoor mocht de man in de loop van de ochtend weer naar huis. Hij krijgt een proces-verbaal.

Lees meer over:

gemeentehuis westeind
Deel dit bericht met je vrienden!