zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Dinercheques voor winnaars kerstpuzzel De Meent

6 maart 2009

PAPENDRECHT - Tijdens de kerstperiode heeft Winkelcentrum De Meent een kerstbrochure uitgebracht met daarin een kerstpuzzel. Bij inlevering van de juiste oplossing kon men een dinercheque winnen. Aan de inzendingen was te zien hoezeer Winkelcentrum De Meent leeft in de regio, want vanuit de wijde omgeving kwamen oplossingen binnen.

De vijf gelukkigen waren M. Prins-de Vos (Brandwijk), Daphne van der Aa (Sliedrecht), H.A. Verbeek (Papendrecht), Diny de Bruin (Ottoland) en G. Brand (Giessenburg). Zij ontvingen uit handen van P. Brandenburg namens de winkeliersvereniging een dinercheque voor twee personen voor een driegangendiner naar keuze in het onlangs vernieuwde Restaurant Simply in het Golden Tulip Hotel.

Lees meer over:

Kerst restaurant de meent
Deel dit bericht met je vrienden!