dinsdag 9 maart 2021

Alles over Papendrecht

Klokken verkopers aangehouden

16 maart 2009

PAPENDRECHT - Een vader(60) en zoon (32) uit Zaltbommel, beiden verkopers van klokken, zijn op zaterdagmiddag 13 maart aangehouden nadat zij een conflict kregen met een beursbezoeker.

De 57-jarige bezoeker uit Leiderdorp toonde, op een klokkenbeurs aan de Palmstraat, interesse voor een klok en wilde onderhandelen over de prijs. De geïnteresseerde bezoeker werd het met de 60-jarige verkoper niet eens, waarna zijn zoon zich met de mogelijke aankoop ging bemoeien. Hij werd  boos op de bezoeker toen zij geen deal konden maken waarna de 57-jarige man door de zoon in zijn gezicht werd geslagen. Hij liep hierbij een blauw oog en een pijnlijke neus op.De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer over:

palmstraat
Deel dit bericht met je vrienden!