dinsdag 24 november 2020

Alles over Papendrecht

9-9-2009: een bijzondere (trouw)dag

16 maart 2009

PAPENDRECHT - Voor wie dit najaar wil trouwen en/of iets heeft met het getal 9, heeft de gemeente Papendrecht een uniek voorstel. Om de toch al bijzondere datum 09-09-2009 nóg meer kracht bij te zetten, bieden wij de mogelijkheid om zowel 's ochtends als 's avonds om 9 minuten over 9 te trouwen. (Op de rest van die dag is alleen 16.00 uur nog beschikbaar.)

De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in het gemeentehuis, maar als het bruidspaar het op prijs stelt, zijn de Papendrechtse ambtenaren van de burgerlijke stand zelfs bereid om het huwelijk tijdens het feest op loctie te voltrekken. Voor zover bekend is Papendrecht de eerste en tot nu toe enige gemeente in Nederland waar dit mogelijk is.
 
Iets voor u? Neem dan snel contact op met de gemeente Papendrecht, tel. 078-6418911, en vraag naar de afdeling Publiekszaken.

Lees meer over:

trouwdag
Deel dit bericht met je vrienden!