dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Ontwerp-structuurvisie nog even ter inzage

16 maart 2009

PAPENDRECHT - Tot en met donderdag 26 maart is er nog gelegenheid om te reageren op het ontwerp van de Structuurvisie "Papendrecht 2020, een venster naar de toekomst". Het ontwerp ligt niet alleen ter inzage op de leestafel in de hal van het gemeentehuis, maar er is ook een speciale website voor gemaakt: www.papendrecht.nl/structuurvisie. De website is bijzonder: inwoners van Papendrecht kunnen klikken op hun wijk en krijgen dan informatie te zien die op de toekomst van dat specifieke gebied van toepassing is. 

Op het ontwerp kan (om juridische redenen) uitsluitend schriftelijk worden gereageerd. Uw reactie kunt u richten aan: het college van burgemeester en wethouders, ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 11, 3350 AA Papendrecht.
De ontwerp-structuurvisie is interactief tot stand gekomen. Zowel ondernemingen en organisaties als particulieren hebben de afgelopen maanden op grote schaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om inbreng te hebben in de toekomst van Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!